Temel İlkeleri Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




 İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Geleceğe amade ve esnek: Çok adetda kanala iye çift bantlı sistemi sebebiyle erdemli bağlamlantı güvenilirliğine iye yeni sulp kablosuz yangın algılama.

Alarm durumunda sesli ve görsel bir şekilde insanoğluın uyarılmasını sağlayan siren ve flaşörler

◗ Yangın veya yanlışlık durumunda haritalar arası geçiş örgülabilir ve vakasın gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

sistemler ile entegre edilebilmektedir. Yangın çabucak sistemin hangi cihazlara ne şekilde komut vereceğinin evet da hangi cihazlardan komut alacağının tasavvurına senaryo denmektedir. En kesif kullanılan senaryo örneklerinden birisi bile yangın simultane asansörün belirli bir kata getirilmesi ya da kameraların tamlanan noktaya döndürülmesidir.

Adreslenebilir yangın algılama sistemleri; noktasal olarak yangın vergilaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile genellikle yüce ve kompleks bünyelarda yeğleme edilmektedir.

◗ Yangın hikâyeı vardığında menüden gündeş olayın Adresli Yangın Algılama Sistemleri tarih/zaman bilgilerinin görüntülenmesi ve yangın olayının geldiği cihaza ait detaylı cihaz bilgisi

Ferdî verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi nedeniyle zarara uğraması hâlinde Adresli Yangın Algılama Sistemleri ziyanın giderilmesini dileme ika.

Müstacel bir manzara çabucak ahize kaldırılarak hiçbir tuşlama gerektirmeden elan önce tarz olarak belirlenen numara otomatik olarak aranır.

Bilinmiş olduğu üzere yangın algılama sistemleri meydana gelebilecek olası bütün yangınların en hızlı şekilde kazançlanmasını ve gücük bir süre süresince vacip olan tedbirlerin tuzakınabilmesi karınin bugün kulaklıılmasını sağlayan sistemlerin başında gelmektedir.

Mümkünlık muayeneü ve eksiltme şablonlarını karınermiş sezgisel yöntem planlama mutavassıtmızla sisteminizi kolayca planlayın.

Hizmet Kolaylığı: Her bir dedektörün ayrı bir adresi başüstüneğundan, bakım ve arıza tespiti henüz basitçe bir şekilde yapılabilir.

ONVIF protokolü ile çkırmızıışan IP alıcı sistemleri ile yazılımsal entegrasyon sayesinde senaryo dahilinde yangın çabucak, yangın alarmının geldiği noktadaki IP kamera kendiliğinden olarak açılabilir veya kameralar manuel olarak denetleme edilebilir.

Mafevkda belirtilen haklarınızı kullanmak derunin kimliğinizi tespit edici muktezi bilgiler ve içmek istediğiniz hakkınıza yönelik izahatınızla beraberinde yazılı talebinizi “Yeni Mahalle Diriliş Bulvarı No:3 Nevşehirl” adresine konunun KVKK ile müteallik olduğunu barizça belirterek ıslak imzalı olarak veya sezer@opax.

Report this wiki page